Kampeerterrein De Wapiti

Kampeerterrein De Wapiti

Dit kampeerterrein bezit alles om dienst te doen als perfecte locatie voor paas-en zomerkampen. De Wapiti is gelegen op hetzelfde domein als de Blokhut Cardon, op slechts 25 minuten rijden van Antwerpen. 

De Wapiti

De Wapiti is gelegen op de grens van Vorselaar en Pulderbos, midden in de Antwerpse Kempen, op slechts een 25 minuten rijden van Antwerpen. Het kampeerterrein bevindt zich op hetzelfde domein als de Blokhut Cardon, wat zorgt voor een enorme troef voor een tentenkamp: zo is er vlakbij toegang tot drinkbaar leidingswater, zijn er wc's aanwezig en staan de gebouwen en kampvuurkring ter beschikking voor gebruik.

Het grasveld (1,65 ha) is omgeven door een 2,13 ha groot bos. Het domein is omringd door een beek, wat de natuurbeleving enkel groter maakt.

Meer informatie

Voor reservaties of meer informatie kan u steeds mailen naar: wapiti@den2.be

Gelieve minstens 30 dagen voor uw verblijf het webformulier van de gemeente Vorselaar in te vullen. Dit formulier is beschikbaar via: https://vorselaar.be/eloket/blokhut/. Let wel, dit formulier betreft louter een kennisgeving aan de gemeente Vorselaar. Het invullen van dit formulier is geen (aanvraag tot) reservatie. Reservaties verlopen immers via bovenstaand e-mailadres.


Verhuurkalender

Op https://www.kampas.be/nl/verblijf/de-wapiti kan de verhuurkalender geraadpleegd worden.