Organigram‎ > ‎Kapoenen‎ > ‎Ginkgo‎ > ‎

Programma

EERSTE SEMESTER GINKGO

VRIJDAG 09/11/2018: Casinovergadering

High roler of bankroet? Begin jullie pokerface al maar te oefenen, want je zal ze zeker nodig hebben vanavond! De leiding heeft alvast buitenwippers ingehuurd om iedereen die niet netjes gekleed is stante pede buiten te gooien!

→ CONCREET

Wanneer? 19u30-21u30

Waar? Lokalen

Wat doe ik aan? Je mooiste galakledij

ZATERDAG 17/11/2018: Wie is het?

Jullie zaten er waarschijnlijk al op te wachten, vandaag staat er een stadsspel op de planning!  Om je voor te bereiden op deze vergadering haal je best nog eens het gezelschapsspel “wie is het?” uit de kast om je speurtechniek wat bij te spijkeren. We trekken de drukke straten van Antwerpen in op zoek naar een onbekende, aan jullie om te achterhalen hoe deze eruit ziet...

→ CONCREET

Wanneer? 14u-17u

Waar? College

Wat doe ik aan? Perfect uniform

ZATERDAG 24/11/2018: Luxe-ontbijt-onesie-film-vergadering

In pyjama voor de tv zitten, film kijken én nog eten ook? Het lijkt een droom, maar deze komt vandaag uit! Want deze ochtend is het luxe-ontbijt-onesie-film-vergadering. De leiding legt jullie vandaag in de watten met wat heerlijks en een superleuke film!

→ CONCREET

Wanneer? 10u-12u

Waar? Lokalen

Wat doe ik aan? Mijn leukste pyjama, een kussen, slaapzak of matje om gezellig naar de film te kijken


ZATERDAG 1/12/2018: Cluedovergadering

Er is een moord gepleegd binnen de scouts! Maar wie heeft het gedaan? En met welk moordwapen? Den 2 heeft onze hulp ingeroepen, omdat ze weten dat in Ginkgo de beste detectives te vinden zijn. Aan jullie om het vandaag te bewijzen!

→ CONCREET                                                                                                                            

Wanneer? 14u-17u Waar? Den Brandt Wat doe ik aan? Perfect uniform

ZATERDAG 8/12/2018: Sinterklaasvergadering

Hij komt, hij komt! Ook dit jaar heeft de groepsleiding een brief naar Sinterklaas geschreven, om te vragen of de Goedheiligman een bezoekje aan onze lokalen wilde brengen. Omdat onze groepsleiders dit jaar zó braaf zijn geweest, kon de Sint natuurlijk niet weigeren. Hopelijk zijn jullie het voorbije jaar even braaf geweest! Wij zijn alvast benieuwd.

→CONCREET

Wanneer? 12u-15u

Waar? Lokalen

Wat doe ik aan? Sint/Piet verkleedkledij


VRIJDAG 14/12/2018: Kerstdiner

Dit jaar sluiten we af in stijl met een fameus kerstdiner! Jullie worden in de watten gelegd door de leiding, die een heerlijk 3 gangenmenu voor jullie zal klaarmaken.

Kerstmis zonder pakjes is natuurlijk geen échte kerstmis, daarom vragen we iedereen om een klein pakje ter waarde van ongeveer 5 euro mee te brengen. Wat we daar precies mee gaan doen, blijft nog een verrassing.

→  CONCREET

Wanneer? 19u-21u

Waar? Locatie wordt later nog meegedeeld via mail.

Wat doe ik aan? Mijn mooiste kerstkledij!

Wat neem ik mee? Pakje ter waarde van maximum 5 euro