Organigram‎ > ‎Kapoenen‎ > ‎Bonsai‎ > ‎

Leiding

De Bonsai-leiding 2017-2018 bestaat uit:

Loïc Leenaerts ……………………………………….Rekki

Gsm nr: 0471/62.82.66

Na een 4-jarig parcours van kapoenen-, jongverkenner-, verkenner-, VT- en zelfs groepsleider, is het tijd om terug te keren naar de roots. Loïc komt terug naar de kapoenen om hier zijn handen uit de mouwen te steken, zijn expertise te delen en natuurlijk; voor supervergaderingen te zorgen!

 

Sam Van Himbeeck………………………………………… Financiën

Gsm nr: 0491/07.36.13

Sam start zijn leiderscarrière zoals velen bij de kapoenen, hij krijgt de eer dit bij Bonsai te doen. Met een hoofd vol frisse ideeën en enthousiasme komt hij ons vervoegen. Sam zal zich daarnaast ontfermen over de financiële gezondheid van Bonsai

 

Zaiyuan Lu……………………………………..  Afbellijn+ EHBO

Gsm nr: 0485/96.47.05

Zaiyuan is voor de meeste een gekende leider en vaste waarde bij Bonsai. Indien je kapoen niet aanwezig kan zijn gelieve hem dan een belletje te geven, daarnaast zal hij zich bekommeren over de pijntjes van jullie kapoenen.

 

Nicolas Berckmans…………………… Administratie+ Materiaal

Gsm nr: 0496/44.60.12

Nicolas is een ervaren rot in Den 2, zijn 6de jaar leiding start hij dit jaar! Jarenlang een vaste waarde bij de welpen van Watika en later Hopman bij de jongverkenners van Gemini. Als ex-jongverkennerleider is Nicolas een expert wat materiaal betreft, administratie vorm voor hem ook geen geheimen meer.