Organigram‎ > ‎Givers‎ > ‎Jan 1 Van Brabant‎ > ‎

ProgrammaProgramma

Zaterdag 28 september: DAGTOCHT

Wanneer: 10u – 18u (richtuur! mogelijkheid dat dit later is vanwege treinen etc.) 

Waar?: Berchem station

Het ijs breken doen we dit jaar in een andere stad we gaan zoals in den goeien ouwen tijd op daguitstap. Zorg dat jullie bokes mee hebben. De stad die we dit jaar zullen bezoeken ontdekken jullie in het station! pak je vergrootglas en je speurneus maar al mee want het belooft een heuze zoektocht te worden!

 

Zaterdag 12 oktober: STADSSPEL

Wanneer: 14u30- 17u30

Waar?: College

Maak jullie borst al maar nat want dit stadsspel zal niet voor pussies zijn. wie zal er zijn team moeiteloos door antwerpen gidsen ? Enkel een echte antwerpenaar zal hiertoe in staat zijn. en zal gelopen, gefietst en wie weet zelfs gebird worden. De opdrachten variëren van kracht tot techniek! Enkel een complete patrouille zal kans maken op de overwinning dus wees allen aanwezig!

 

Vrijdag 19 oktober: NACHT VAN DE JEUGDBEWEGING

Wanneer?: 19u00 – 01u30

Waar?: Lokalen

Wat neem ik mee? Fiets met WERKENDE LICHTEN EN EEN SLOT

Vanavond vieren alle jeugdbewegingen feest. Dan kan Jan 1 niet ontbreken! Voor we naar de nacht trekken heeft de leiding nog een kleine surprise op de lokalen.

Bericht aan de ouders

We trekken samen naar de Nacht van de Jeugdbeweging. Om 01:30 houden we ons eindgelid aan de ingang van de Nacht. Dan kan u uw verkenner komen halen of kan hij/zij zelfstandig naar huis gaan! Indien u uw verkenner liever vroeger ziet doorgaan, geef ons dan gerust een seintje. Indien uw verkenner van u langer mag blijven, dan laat u dat ook liefst weten. Elke verkenner moet wel sowieso in het eindgelid staan!

 

25-27 oktober: LEIDERSWEEKEND...

De leiding wordt even terug lid en trekt op leidersweekend. Daarom is er dit weekend geen vergadering.

Vrijdag 1 november: HALLOWEENVERGADERING

Wanneer?: 20u00 – 23u00 

Waar?: Universiteitsplein 1

Warme kleren en een portie moed zijn aan te raden want het belooft een angstaanjagende vergadering te worden. Wie ontpopt zich tot dapperste lid? Bij wie zullen de traantjes over de wangen lopen? wie trotseert de halloween griezels met plezier? 

Wij zijn alvast benieuwd hoe dapper onze verkenners uit de hoek kunnen komen!

Vrijdag 8,9,10 november: WEEKEND

Info volgt in de weekendbrief

Zaterdag 16 november: HIGHLAND GAMES

Waar?:Lokalen

Wanneer?:15u00 - 18u00

Vandaag zullen de spieren spreken en bepalen welke patrouille het sterkst is. Voor deze vergadering mag je dit letterlijk nemen. We gaan op zoek naar de STERKSTE patrouille. Al jullie andere talenten mag je thuis laten want die zul je hier niet kunnen gebruiken!

 

Zaterdag 23 november: WK KUBB

Wanneer: 14u30 - 17u30

Waar: lokalen

Wat neem ik mee? Extra kubb indien mogelijk!

Wie scouts zegt, zegt kubb! Vandaag zullen we zien welke teams zich kronen tot KUBB-king/queen en welke teams toch beter nog een jaartje oefenen. Vorig jaar veroverde de leiding de eerste wereldtitel bij Jan 1 dus wij zijn benieuwd of er dit jaar een team de leiding van een tweede wereldtitel zal kunnen houden.

Zaterdag 30 november: CASINO

Wanneer?: 19u30 - 22u30 Waar?: Lokalen

Wat doe ik aan?: Black tie

Niet Las Vegas, Macau of Knokke maar wel de lokalen zijn vanavond de place to be om een gokje te wagen. Wie kroont zich tot pokerkoning(in) van Jan 1? 

Zaterdag 7 december: GEZALSCHAPSPELVERGADERING

Wanneer?: 19u30 - 22u30

Waar?: Lokalen

Wat neem ik mee? Je leukste gezelschapsspel!

De examens draaien op volle toeren waardoor iedereen best wat ontspanning kan gebruiken. De leiding zorgt ook voor versnaperingen dus komen is de boodschap!

 

Vrijdag 14 december: Kerst bij JAN 1

Wanneer?: 19u30u-22u30

Waar? Lokatie wordt nog meegedeeld

Wat neem ik mee? Cadeautje van 10 euro (we werken met een lijst waarbij je een cadeau moet kopen voor een ander lid of leiding, dit wordt iets voor de vergadering meegedeeld)

Het eerste semester is weeral voorbij gevlogen en de examens zijn bijna ten einde! Vanavond zullen jullie samen met de leiding kunnen genieten van een lekkere kerstmaaltijd. Wie aan kerstmis denkt, denkt uiteraard ook aan cadeautjes! Iedereen brengt op deze vergadering een cadeau mee van maximum 10 euro.